9x haartrends voor herfst en winter 2022/2023

1 90's bob fendi show FendiImaxtree

We zien de jaren '90 invloeden al langere tijd terug in de mode, maar ook in de beautywereld lijkt deze periode populair te zijn. Middenscheidingen in combinatie met strakke bobs zullen dit najaar dan ook een grote trend zijn. Het fijne hieraan is dat je binnen no-time klaar bent in de ochtend als je van jezelf al steil haar hebt.

In Nederland zijn de maatregelen om verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, verder aangescherpt. Dit houdt in dat alle haar- en beautysalons van 23 maart tot 6 april de deuren.

Salon D is gesloten van 7 Januari tot 21 Januari 2020. Vanaf 21 Januari bent u uiteraard weer van harte welkom. Tot snel!

MR. SMITH Treatment Bar

OlaplexOLAPLEX

Nu ook bij salon D: OLAPLEX.......

Leukste kapper gemeente Amersfoort 2019!

Hoe gaaf is dit, 4 maandjes open en nu al uitgeroepen tot de "Leukste kapper gemeente Amersfoort 2019!".

Moederdagsactie!

Speciaal voor alle moeders om ze nog mooier te maken. 15% korting op een kleurbehandeling naar keuze!

4 dagen per week open tot 20 uur

Salon D in Amersfoort Vathorst is doordeweeks s'avonds open. Van Dindag tot en met Vrijdag geopend tot 20 uur. Alleen op afspraak! Een afspraak maken voorkomt wachten en kan makkelijk online.

Blonderen, highlights of Strand Lights?

Nieuw bij Salon D een blondering die uw haar niet beschadigd. Door een toevoeging van een plex aan de bleach wat ervoor zorgt dat het haar niet beschadigd en intact blijft. Met de i bleach kunt u zero color hair bereiken met slechts één product.

Haarmode 2019

Als je op zoek bent naar een nieuw kapsel, is het best fijn om te weten wat de trends zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je een kapsel of haarkleur neemt dat bij jou past. Wij zijn op de hoogte van laatste mode op het gebied van haar. Kom gerust langs bij Salon D in Vathorst voor advies. Lees verder voor de trends voor 2019!

Zondag open

Op Zondag naar de kapper? Dat kan bij Salon D in Amersfoort Vathorst. Op Zondag open van 12 uur tot 17 uur.

Openingsactie

Een nieuwe Salon is op zoek naar nieuwe klanten. Hiervoor ontvangt u 50% korting op uw eerste knipbehandeling! 

Natuurlijk haarkleuring

Bij Salon D in Amersfoort Vathorst werken we met de natuurlijke haarverf van het merk ZenzTherapy ®. Alle producten van ZenzTherapy® bevatten uitsluitend biologische ingrediënten zonder parabenen, sulfaat, kleurstoffen en kunstmatige parfums. 

Natuurlijke haarverzorgingsproducten

Wij maken gebruik van de natuurlijke haarverzorgingsproducten van Mr. Smith. De producten van dit Australische merk worden zorgvuldig samengesteld uit plantenextracten en essentiële oliën. Mr. Smith is innovatief door gebruik van onconventionele ingrediënten, zoals cacao, tarwe, mandarijn, jasmijnolie of rozengeranium, om te komen tot een hydraterend, lichtgewicht en biologisch voedend product. 

TOP