Haartrends 2019: Dames kapsels en haarkleuren 2019!

Categories Trends
Post Image

Haarmode 2019

Als je op zoek bent naar een nieuw kapsel, is het best fijn om te weten wat de trends zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je een kapsel of haarkleur neemt dat bij jou past. Wij zijn op de hoogte van laatste mode op het gebied van haar. Kom gerust langs bij Salon D in Vathorst voor advies. Lees verder voor de trends voor 2019!

Curtain Bangs 

De standaard ‘dichte’ pony maakt dit jaar plaats voor het hippere Brigitte Bardot-kapsel, waarbij je lokken los op je voorhoofd liggen. Heel wat celebs, onder wie Lucy Hale, Jennifer Lopez en Hailey Baldwin, gingen in het verleden al voor zo’n coupe.

Zorg wel dat je goed geadviseerd word voordat je kiest voor deze look, de keuze van dikte en lengte kan jouw gezicht maken of breken.

Peak-a-Boo

Ben jij in voor iets unieks, maar wil je je haar wel natural dragen tijdens bijvoorbeeld je werk. Dan is deze peak-a book een slimme keuze. De naam dekt de lading al, bij een Peak a book worden er in een lage zijscheiding een aantal kleuren ingezet. Denk aan haarkleuren als: Fuchsia, Silver en Minth Green.

Pink – Peachy

Een haarkleur die iedereen mooier maakt is peachy. Deze kleur kan worden aangebracht op een blonde ondergrond, het zorgt ervoor dat je huid gaat stralen. Als je een donkere uitgroei hebt, vloeit dat mooi over met deze kleur dat zorgt voor meer diepte in je haar.

Strand Lights 

Ben jij toch meer van de natural kleuren, dan is de nieuwe techniek strandlights helemaal wat voor jou. Het is komen overwaaien uit de VS. De techniek is net iets anders dan de klassieke highlight, het contrast is groter en valt net iets meer op. 

Tags
TOP