Zenztherapy natuurlijke haarverf

Categories Haarproducten
Post Image

Natuurlijk haarkleuring

Bij Salon D in Amersfoort Vathorst werken we met de natuurlijke haarverf van het merk ZenzTherapy ®. Alle producten van ZenzTherapy® bevatten uitsluitend biologische ingrediënten zonder parabenen, sulfaat, kleurstoffen en kunstmatige parfums. 

ZenzTherapy® maakt gebruik van aromatherapeutische geuren van planten die gecertificeerd biologisch organisch of biologisch-dynamisch geproduceerd zijn of die in het wild groeien.

Zenz Therapy Alternative Color is natuurlijke haarverf gebaseerd op de filosofie dat wat we weglaten uit onze producten net zo belangrijk is als wat we erin stoppen.

Het resultaat is dat Zenz Therapy Alternative Color een expressie is van een bewuste keuze in haarkleuring.

Een natuurlijk haarkleursysteem. Zonder ammoniak, resorcinol of PPD. Bevat natuurlijke ingrediënten zoals Jojoba-olie en etherische oliën van Teaboom, Lavendel en Rosemarijn.

ZenzTherapy Alternative Color is een kleursysteem dat bestaat uit 86 verschillende tinten.

De tinten worden verdeeld over mixtoners en intense warme en koude tinten. Een kleursysteem dat zorgt voor 100% grijsdekking van het haar en tegelijkertijd dezelfde creatieve mogelijkheden biedt als traditionele haarkleuren.
De combinatie van technologie met de wijsheid van de natuur heeft geresulteerd in deze intense, glanzende en duurzame kleurenreeks.

Tags
TOP